26 februari 2024
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Vandaag spraken we Albert van Van Rossum Makelaardij en Martijn van Tanis & Akershoek Makelaardij over de eerste maanden van het nieuwe jaar. Samen kijken we uit naar het voorjaar!

Albert steekt enthousiast van wal: "We zijn blij dit jaar al 5 nieuwe kopers te kunnen verwelkomen. Deels nieuwe belangstellenden, maar ook geïnteresseerden die we eerder hebben gesproken. Destijds was het voor hen nog niet het moment om door te gaan met de aankoop en nu wel. Met de bouw die vordert en de beperkte beschikbaarheid van bepaalde woningtypes maken we nu regelmatig nieuwe afspraken met belangstellenden van het eerste uur.” Martijn beaamt dit: “Want nu kopen betekent volgend jaar wonen en dat is een goed vooruitzicht.”

Martijn kijkt alvast vooruit: “Met het voorjaar in aantocht - en daarmee hopelijk ook het betere weer - is het een mooi moment om de bouwplaats weer open te stellen. Op zaterdag 6 april zijn we deelnemer van de NVM Open Huizen dag van 11.00 tot 15.00 uur. Nadere informatie volgt, maar noteer deze datum alvast in je agenda. “Uiteraard zijn ook de kopers van harte welkom,” vult Albert aan.

“Wil je weten of er nog een appartement beschikbaar is dat aan jouw of jullie voorkeuren voldoet? Bijvoorbeeld zonoriëntatie, uitzicht richting het kanaal of over Hernesseroord. Wat je woonvoorkeur ook is, neem contact met ons op. We denken graag met jullie mee!” sluiten Albert en Martijn af.

Vorig jaar spraken Albert en Martijn in een interview op deze website over de afweging die veel kopers in De Hoogheijd hebben gemaakt: Wanneer is het moment om te kiezen voor meer comfort en gelijkvloers wonen? Teruglezen kan hier.