Stap binnen

Nog onder de indruk van de toegepaste bonte metselsteen, de luxe houten accenten, de robuuste kozijnen en degelijke stalen profielen die de architectuur zo krachtig onderstrepen, verken je de appartementen. In de statige entree imponeren de gebruikte materialen en het luxe beslag. Eenmaal binnen ervaar je hoe praktisch en inspirerend de indelingen zijn, gemaakt om te genieten. De diversiteit in hoogte en ligging van de gebouwen daagt immers uit tot originele woningplattegronden, waarin de balkons en het daglicht allemaal een prominente rol spelen. De heerlijk open woonkamers, eetkamers en keukens zijn dankzij de hoge isolatiewaarde behaaglijk comfortabel.

De drie gebouwen van De Hoogheijd hebben elk een eigen naam:

• Amethist (gebouw A)

• Bergkristal (gebouw B)

• Celestien (gebouw C).

Amethist telt vier verdiepingen en ligt dicht bij het kanaal. Bergkristal telt er vijf en ligt het dichtst tegen het dorp. Celestien heeft zes verdiepingen en ligt richting het Haringvliet.

 

De architecten van MIX Architectuur:

“In De Hoogheijd zijn de vele omgevingskwaliteiten én de gewenste woonbeleving voor bewoners op een unieke manier samengebracht. Zo ontstonden drie gebouwen als geslepen diamanten, met verschillende hoogtes, diepe balkons en veelvuldig gebruik van glas. Het zorgt voor een bijzonder kappenlandschap met keuze uit vele types en indelingen. De balkons laten dankzij het vele glas maximaal daglicht toe en de appartementen kenmerken zich door hoge kwaliteit en ultiem woongenot met dynamische uitzichten, in alle seizoenen.

Danny de Weerd en Silvester Klomp

Architecten MIX Architectuur

 

Bereikbaarheid van De Hoogheijd

Bewoners en bezoekers van de appartementen van de De Hoogheijd kunnen gebruik maken van een eigen toegangsweg, gelegen aan de Oosthavendijk. Overige deelgebieden maken gebruik van de toegangsweg gelegen aan de Industrieweg

Klik hier voor het woningaanbod.