Stel je een woning voor die van alle comfort is voorzien, waarin je gezond kunt leven en die daarnaast ook nog eens goed betaalbaar en waardevast is. AM ontwikkelt woningen die we zo hebben ontworpen dat we de kwaliteit van wonen kunnen verhogen en tegelijkertijd klimaatverandering tegen gaan. Het creëren van een duurzame leefomgeving zowel in als om het huis. Dat is waar wij naar streven.

Gasvrij

De woningen worden aardgasvrij en voldoen aan de eisen voor Bijna energie neutrale gebouwen (BENG). BENG stelt eisen aan enerzijds het beperken van de hoeveelheid (fossiel) energiegebruik, door bijvoorbeeld hoogwaardige isolatie en installaties voor een hoog rendement, en anderzijds aan de hoeveelheid hernieuwbare energie met bijvoorbeeld zonnepanelen. De woningen worden aangesloten op een duurzame warmtebron. Dat minimaliseert de CO2 uitstoot en het gebruik van fossiele brandstoffen. Hierdoor draag je met deze woning bij aan een beter klimaat. Kijk hier voor eventueel meer informatie over BENG. Bij een energiezuinig woning heb je extra hypotheekruimte van € 9.000,-Duurzaam gaat verder dan energie

Duurzaamheid gaat verder dan energie. Uiteraard voldoet de woning aan alle wettelijke eisen, maar in veel gevallen gaan wij verder! Er zijn meerdere duurzame voordelen op verschillende niveaus. Denk daarbij aan gezondheid en comfort of toekomstwaarde. We hebben alle voordelen per niveau voor je op een rij gezet.

Gezondheid en comfort

De combinatie van duurzame materialen, een goede ventilatie en comfortabel verwarmingssysteem maken dat de woningen een positieve impact hebben op de gezondheid van de bewoners.

Lees meer...

Toekomstwaarde

Uw woning is helemaal klaar voor de toekomst. Zo is de woning voor de komende jaren onderhoudsarm ontwikkeld en is er gebruik gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan. Uw woning voldoet aan de allerlaatste eisen met betrekking tot duurzaamheid en je hoeft uw woning dus niet aan te passen met nieuwe dure gasvrije installaties.

Lees meer...

Bezoek de bouw

30 september ben je van harte welkom op de bouwplaats.
Een unieke gelegenheid om de plek te ervaren en al je vragen te stellen.

Van 11:00 tot 15:00 staat de koffie klaar. Zien we je dan?

Ja, ik ben erbij