18 augustus 2023
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

In de zoektocht naar een levensstijl met meer comfort en rust, spreken we vandaag met Albert van Van Rossum Makelaardij en Martijn van Tanis en Akershoek Makelaardij. Zij zijn sinds het begin betrokken bij de verkoop van de Hoogheijd. Regelmatig horen ze van belangstellenden: "Onze huidige woning is eigenlijk te groot geworden en de tuin vergt steeds meer onderhoud. Maar zijn we al klaar voor de volgende stap?" Deze opmerking lijkt een vraag die geregeld terugkomt.

Albert: "Precies, veel mensen zijn gehecht aan hun woning en buurt en willen daar blijven, maar ze beseffen dat hun huidige woning niet meer bij hun behoeften past." Martijn vult aan: "Inderdaad, het lijkt erop dat de overstap van een ruime grondgebonden woning naar een appartement een logische keuze is voor velen."

Volgens Albert en Martijn kan nieuwbouw de oplossing zijn voor deze uitdagingen "Er zijn tal van voordelen verbonden aan nieuwbouw," benadrukt Albert. "Een van de grootste voordelen is dat je in een onderhoudsvrije en duurzame woning gaat wonen. Alles is nieuw en aangepast aan jouw wensen." Martijn: "En laten we vooral niet vergeten dat die uitdagende tuin plaatsmaakt voor een royaal balkon. Hier kunnen gemakkelijk vier personen comfortabel zitten. En natuurlijk is er ook nog ruimte voor groen op het balkon zelf."

Het groene aspect van nieuwbouwproject De Hoogheijd is een groot pluspunt. "Ongeacht de gekozen oriëntatie," legt Martijn uit, "is de omgeving altijd groen en ruimtelijk." Naast de ruime buitenruimtes heeft Nieuwbouwproject De Hoogheijd nog meer te bieden. "Binnen het project wordt een prachtige binnentuin gecreëerd waar bewoners kunnen ontspannen," voegt Albert toe. "En als je liever buitenshuis vertoeft, kun je altijd terecht op het terras van Dok16." Martijn "In essentie betekent de keuze voor nieuwbouw minder klussen en meer ontspanning. Het is de sleutel tot genieten van moderne voorzieningen binnen een groene omgeving."

Albert: "Precies. Dus voor degenen die twijfelen over de overstap naar nieuwbouw, onthoud dat je niet alleen een nieuwe woning kiest, maar ook een nieuwe manier van leven met meer vrije tijd!" 

En tot slot, heeft Albert nog een tip: "Wacht niet te lang met je keuze voor De Hoogheijd. Op dit moment heb je nog de mogelijkheid om opties te selecteren die bij jou passen. Terwijl de bouw gestaag vordert, worden de mogelijkheden echter beperkter of zelfs volledig uitgesloten."

Beide makelaars verwelkomen je/ jullie graag voor een vrijblijvend gesprek op kantoor, of om elkaar te ontmoeten op locatie en daar te genieten van de groene omgeving en het prachtige uitzicht.