19 april 2023
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Wij stellen je graag voor aan Nanda Westerweele, de kopersbegeleider van De Hoogheijd. Met veel enthousiasme heeft zij al circa 30 kopers van de appartementen ontvangen. Nanda is sinds 2019 werkzaam kopersbegeleider. Zij is expert in het combineren van de wensen van de klant met de bouwkundige mogelijkheden, om zo te zorgen dat de klant krijgt wat hij voor ogen heeft.

Wanneer je de koop- en aannemingsovereenkomst hebt getekend, breekt er een periode aan waarin je veel beslissingen neemt voor jouw toekomstige woongenot. Dit kan een overweldigende ervaring zijn. Maar geen zorgen, Nanda staat je tijdens dit proces bij met raad en daad.

Nanda ontvangt je graag tijdens een persoonlijk gesprek waarin het koperskeuzetraject wordt toegelicht en de koperskeuzelijst wordt doorgenomen. Hierbij zijn individuele wensen en maatwerk mogelijk, uiteraard binnen de technische mogelijkheden en de geldende voorschriften. 

Nanda vertelt: "Het blijft elke keer weer leuk om met de kopers om de tafel te gaan zitten en hun persoonlijke wensen door te spreken. Waarbij we de wens van de klant zo goed mogelijk combineren met de technische mogelijkheden om zo een mooi resultaat te bereiken."

Wij zijn blij dat Nanda ons team versterkt en je kunt rekenen op haar deskundige begeleiding bij de aankoop van jouw toekomstige woning in De Hoogheijd.