25 januari 2023
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Schelp is zo compleet! Compact met een royaal gevoel van luxe! Treed binnen in... Schelp Type F 

De appartementen van het type Schelp zijn gesitueerd op de eerste woonlaag. Wanneer je hier vanuit je entree je appartement binnenstapt ervaar je direct het comfort en voel je je thuis. Vanuit de hal heb je direct toegang tot de berging en het (gasten)toilet en word je verwelkomd in de in elkaar overvloeiende woon/eetkamer en keuken. Hier brengen de hoge raampartijen het licht tot diep in je appartement. En dankzij de grote schuifpui naar het ruime balkon ontstaat er een heerlijke verbinding met de buitenomgeving.

De open keuken vorm het hart van je appartement. Het deels inpandige balkon maakt dat je hier in ieder seizoen kunt genieten van het uitzicht over de binnentuin of de kinderboerderij en de prachtige groene omgeving die de bijzondere gebouwen omlijst. Voor optimaal comfort heb je vanuit je slaapkamer direct toegang tot de badkamer met een extra toilet. Een heerlijke twee- kamerappartement voor een royaal gevoel van luxe.

Compleet met luxe sanitair en tegelwerk, inclusief een keukencheque t.w.v. € 10.000,- voorzien en vloerverwarming en -koeling, berging en één parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Woonoppervlakte 72m2

Bouwnummer A06
Bouwnummer B20 verkocht
Bouwnummer C44

Prijzen vanaf € 356.000,- v.o.n.

Wil je meer weten over type Schelp of de plattegrond bekijken – klik hier