23 december 2022
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Wim en Marjanne Fleuren werden aangenaam verrast:
"Een appartement van 111 m2! Waar vind je dat?"

"Na dertig jaar ondernemen zijn we inmiddels aardig gesetteld in Middelharnis." Wim Fleuren klinkt zeer beslist: "We hebben ook overwogen om naar onze geboortegrond terug te gaan, maar hier zijn we thuis, net als de kinderen en kleinkinderen. We waren uiteindelijk bewust op zoek op Goeree-Overflakkee en toen we de kwaliteiten van De Hoogheijd op Middelharnis ontdekten voelde het direct goed. De plek is doorslaggevend. We kijken vanuit ons appartement op het havenkanaal en het Haringvliet. Overigens, ook het formaat hielp in onze beslissing, want een appartement van maar liefst 111 m2... waar vind je dat?"

Wim en Marjanne genieten van de voorbereidingen die ze tot de realisatie van hun appartement mogen treffen. De bezoekjes aan Esselink voor het kiezen van het sanitair en de tegels en aan Tieleman keukens voor hun droomkeuken zijn aangenaaam en inspirerend. Met de kopersbegeleider zorgen ze ervoor dat hun appartement straks tot aan het laatste stopcontact perfect opgeleverd wordt.
Wim en Marjanne Fleuren kijken samen uit naar hun volgende stap. "We zijn gezond en willen hier nog een mooie tijd gaan beleven. Aan het appartement zal het niet liggen!"