22 november 2022
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

"We hadden een aardig wensenlijstje voor ons toekomstige appartement: in Middelharnis, ruim en royaal, geen galerij maar een eigen toegang, mooi uitzicht, flink balkon, een slaapkamer voor de kleinkinderen, goede eigen parkeergelegenheid in een parkeergarage, kwaliteit in architectuur, kleuren en materialen."

Monique van Biert geeft aan dat de wensen van haar en haar man Arjen niet gering zijn.

"Het moet allemaal kloppen want we willen er niet op achteruit gaan natuurlijk. Nou, De Hoogheid overtreft al onze wensen.

We zijn erg enthousiast over de architectuur en mogelijkheden van type Haringvliet. En dan dat grote balkon aan de kanaalzijde dat alle ruimtes met elkaar verbindt en zo daglicht in nagenoeg iedere ruimte brengt! We nemen een binnenhuisarchitect in de arm om de perfectie door te trekken. De tijd tot de oplevering gaan we goed benutten en binnenkort gaan we bij Tieleman Keukens kijken hoe we de keuken kunnen indelen. Het is zo fijn daarmee bezig te zijn.

Ons besluit om op termijn ons huis in Middelharnis met rondom een uitdagende tuin op te geven is eerst besproken met de kinderen. Die begrijpen gelukkig ook dat we onderhoudsarm en zorgeloos willen blijven genieten in de toekomst. We zijn nog gezond en energiek en daar willen we zo lang mogelijk van genieten. Dus ja, we kijken hier met het hele gezin naar uit."