26 oktober 2022
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

De eerste nieuwe bewoners van De Hoogheijd tekenden de afgelopen week hun contract. Inmiddels is een groot deel van de appartementen toegewezen en worden de komende tijd meer handtekeningen gezet. Het genieten gaat daarmee écht beginnen! 

Kopers Jan en Leny Verhage: "We maken deze keuze heel bewust nu, gezond van lijf en leden, om er echt van te genieten."

Leny en Jan Verhage zijn letterlijk kopers van het eerste uur. Geduldig wachtten ze de ontwikkeling af, maar zodra de verkoop startte meldden ze zich. Ze kwamen goed beslagen ten ijs, na een nauwkeurige analyse van de plek waar ze willen genieten, de 'alternatieven', de prijs en kwaliteit en vooral een zelfbewuste kijk op het leven...

Jan Verhage: "We hebben nu een heerlijk groot huis en tuin, maar kijken uit naar de rust die het luxe appartement nu al over ons afroept. De fraaie architectuur, de royale maatvoering, het enorme balkon en de ligging in het groen op slechts 400 meter van het centrum van Middelharnis. We waren snel overtuigd."

In september 2022 zetten Jan en Leny al hun handtekening voor een appartement in De Hoogheijd op Buitenplaats Hernesseroord. Jan vervolgt: "We waren daarom onlangs bij Tieleman Keukens om onze keuken uit te zoeken en dan merk je weer wat een prachtige kans het is om onszelf helemaal in het nieuw te steken. We maken deze keuze heel bewust nu, gezond van lijf en leden, om er écht van te genieten. Sterker nog: het is nu al begonnen! Eigenlijk gunnen we dat iedereen. Wacht niet, doe het nu. Maak een positieve keuze.”

kopers jan en leny verhage