31 augustus 2022
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Voor je appartement in De Hoogheijd kun je, dankzij de energiebesparende maatregelen, meer hypotheek krijgen! Dat betekent dus extra financieel voordeel, náást het feit dat je appartement volledig gasvrij is. Alle appartementen en penthouses voldoen aan de eisen voor bijna-energieneutralen gebouwen: BENG. 

Wist je dat je voor nieuwbouwwoningen met energiebesparende maatregelen ook meer hypotheek kunt krijgen? Dat betekent extra financieel voordeel, naast het voordeel van minder energielasten. De appartementen zijn aardgasvrij en voldoen aan de eisen voor bijna-energieneutrale gebouwen (BENG). Die eisen hebben te maken met de hoeveelheid (fossiele) energie die een gebouw verbruikt. Ook stelt BENG voorwaarden aan de isolatie en de installaties voor een hoog rendement. Verder telt de hoeveelheid hernieuwbare energie mee. Stuk voor stuk eisen waarmee bij De Hoogheijd rekening is gehouden. Je appartement is aangesloten op een duurzame warmtebron. Fossiele brandstoffen komen er niet aan te pas, dus daalt de CO2-impact van het gebouw fors. Alleen al door te kiezen voor De Hoogheijd draag je dus al bij aan een beter klimaat.

Wil je meer weten over wat BENG betekent? Lees hier meer of neem contact op met één van de makelaars van De Hoogheijd, zij vertellen je graag meer over de energiebesparende maatregelen en wat dit voor jou betekent!