26 september 2023
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

De NVM open huizen dag staat weer voor de deur, en dit jaar hebben we iets heel speciaals in petto. Op zaterdag 30 september openen we voor het eerst de deuren van de bouwplaats voor publiek. Kom langs en bekijk de voortgang van De Hoogheijd met eigen ogen. 

 


"Dankzij de opvallende architectuur en de schitterende locatie op Goeree-Overflakkee zijn deze ruime appartementen zeer in trek"

Makelaar Martijn Akershoek van Tanis & Akershoek Makelaardij

 

Van 11:00 tot 15:00 ben je welkom om een kijkje te nemen, het adembenemende uitzicht te ervaren en de vorderingen van de bouw te bekijken die mogelijk jouw toekomstige woning wordt. Onder het genot van een vers kopje koffie met wat lekkers staan onze makelaars, Albert van Rossum en Martijn Akershoek, klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt bij ze terecht met al je vragen over de gebouwen, de appartementen, de locatie, de voorzieningen van Hernesseroord en de financieringsmogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom langs en ervaar zelf wat Hernesseroord jou te bieden heeft.

Klik op deze link om je aan te melden.

Tot zaterdag!