2 juli 2023
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Op 13 juni vond er een meet-and-greet plaats bij de Menheerse werf in Middelharnis. Deze speciale middag was bedoeld voor toekomstige kopers en geïnteresseerden. Makelaar Albert van Rossum, een van de makelaars betrokken bij de verkoop, blikt terug: ‘Het was een geslaagde middag.'

Voor toekomstige kopers was het heel leuk om elkaar even weer te ontmoeten. Mensen zijn heel enthousiast over het project en volgen de bouw nauwlettend.’ AM-projectontwikkelaar Joris Jansen kreeg van velen de vraag: ‘Wanneer wordt er gestart met het heien?’ Joris vertelt: ‘Op dit moment worden er nog volop bronboringen gedaan voor de warmtepomp, maar naar verwachting zullen half juli de eerste palen de grond in gaan.' Een andere veelgestelde vraag betreft de geplande opleverdatum. ‘De oplevering staat gepland voor medio 2025,’ vertelt makelaar Albert. ‘Dat duurt nog even, maar eigenlijk vindt niemand dat erg. Mensen vinden het leuk om de hele bouwperiode mee te maken. Enkele kopers leggen zelfs periodiek de voortgang van de bouw vast door regelmatig een foto te maken vanaf dezelfde locatie.’ Wat verder opviel tijdens de meet-and-greet was het enthousiasme over de architectuur. ‘Het is een knap staaltje werk en echt uniek voor deze omgeving,’ vervolgt Albert. ‘Er hebben zich ook nieuwe belangstellenden aangemeld. Volgende week heb ik een eerste afspraak met hen voor de eventuele verkoop van hun huidige woning’, vertelt Albert verheugd.

Heb je de meet-and-greet gemist? Geen zorgen, je kunt altijd zonder afspraak even binnenlopen bij een van beide makelaars.