2 juni 2023
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Bouwgroep Peters is gestart met de bouw van De Hoogheijd. Het toonaangevende bouwbedrijf uit Zeeland heeft een sterke focus op duurzaamheid en kwaliteit. ‘Het bouwteam is volop bezig met het boren van bronnen voor het duurzame energiesysteem,’ vertelt AM projectontwikkelaar Joris Jansen verheugd. ‘Met 70 bronnen van 180 meter diep werken ze aan een efficiënte en duurzame energievoorziening. Na de bouwvakantie wordt gestart met de ruwbouw van de parkeerkelder.’

Een betoverende bouwstijl 

De Hoogheijd bestaat uit drie gebouwen met een divers aanbod aan appartementen, variërend van slim ingerichte 2-kamerappartementen tot royale 3- en 4-kamerappartementen en luxueuze penthouses. Het ontwerp is van MIX Architectuur. De gebouwen hebben verschillende hoogtes, diepe balkons en veel glas, wat zorgt voor een bijzonder kappenlandschap en diverse appartementen van hoge kwaliteit met prachtige uitzichten. Makelaar Albert van Rossum is enthousiast over deze vormgeving. ‘De moderne en eigentijdse architectuurstijl van de gebouwen springt direct in het oog. De daken vormen een horizontale brug naar het omliggende landschap. We mogen trots zijn dat deze architectuur wordt toegepast aan het havenkanaal in Middelharnis. Het is echt een unieke bouwstijl voor Goeree-Overflakkee, en er is niets vergelijkbaars te vinden in de omgeving.’

Dit is je kans!

‘In de Hoogheijd woon je levensloopbestendig op een prachtige locatie,’ weet ook verkoopmakelaar Martijn Akershoek. ‘Het is net even wat luxer dan bestaande appartementen in de omgeving. Daarnaast is de ligging ten opzichte van het centrum van Middelharnis ideaal. Er zijn voorlopig geen nieuwe projecten met koopappartementen op Goeree-Overflakkee gepland. Als je de komende drie jaar in een toekomstbestendig appartement wilt wonen, is dit je kans. Het merendeel van de appartementen in het prijssegment tot € 500.000,-  is al verkocht, dus wacht niet te lang!’

Bekijk hier de drone beelden van mei


Heb je vragen? De makelaars staan klaar om al je vragen te beantwoorden:

Van Rossum Makelaardij - 0187 48 63 43
Tanis & Akershoek - 088 496 93 00