19 april 2024
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Een prachtig uitzicht een heerlijke zon oriëntatie ….en zoveel ruimte! Dit appartement biedt alles!

Via de lift bereik je de 3e woonlaag van gebouw Amestien, het gebouw dat het dichtst gelegen is bij het kanaal. Hier vind je dit uiterst riante - 138 m2 - en duurzame appartement met zicht op het kanaal, de uitgestrekte polder en zicht richting het Haringvliet. Via de ruime hal kom je binnen in de woonkamer/ keuken van bijna 60 m2. Het appartement is heerlijk licht dankzij de grote raampartijen. De keuken biedt volop ruimte, ook voor een kookeiland. Een Tieleman keukencheque van € 10.000,- is inbegrepen in de v.o.n. prijs van het appartement. Via de schuifpui is er directe toegang tot het riante terras van circa 15 m2, gelegen op het noordwesten. Hier geniet je zowel van de middag - als avondzon. Het terras is royaal, ruim genoeg voor een tafel met 4 stoelen of 2 ligstoelen. Het appartement biedt een prachtig vrij uitzicht!

Dit appartement biedt daarnaast drie fijne slaapkamers van 16, 12 en 12 m2. Alle ruimte voor een werk-/ hobbykamer of voor logees. Er is een aparte berging met ruimte voor de wasmachine en droger. Er is tevens een aparte ruimte voor de techniek. 

Het appartement heeft een separaat toilet en royale badkamer. In de basis is de badkamer en het toilet uitgerust met luxe sanitair en tegelwerk. Dit is indien gewenst naar eigen smaak aan te passen.

Het appartement beschikt over twee parkeerplaatsen in de stallingsgarage en een eigen berging.

€ 755.000 v.o.n. inclusief 2 parkeerplaatsen

In elk complex van de Hoogheijd bevinden zich appartementen van het type Lucht, bekijk de beschikbaar op de website. Of maak een afspraak met Albert van Rossum of Martijn Akershoek om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de woningplattegrond

Bekijk het appartement in 360 graden

Unieke plek

Kies je voor De Hoogheijd ….dan kies je niet alleen voor een duurzaam en modern appartement, maar ook voor een prachtige centrale ligging. De appartementen van De Hoogheijd liggen straks aan de rand van het centrum van Middelharnis. Dat biedt voordelen. Je hebt een prachtig weids uitzicht en je fietst of wandelt zo richting het Haringvliet. Wist je dat je ook binnen 5 minuten fietsen of 10 à 15 minuten wandelen op D’n Diek staat?

kavelkaart met uitgelicht woningtype bouwnummer 67
Kavelkaart met uitgelicht bouwnummer 16