5 februari 2024
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Een prachtig uitzicht en een heerlijke zon oriëntatie, dit appartement biedt alles!

Via de lift bereik je de 4e woonlaag van gebouw Celestien (hoogste gebouw van De Hoogheijd). Hier vind je dit uiterst riante en duurzame appartement (114 m2) met zicht op het kanaal en de uitgestrekte polder. Via de ruime hal kom je binnen in de woonkamer/ keuken (circa 55 m2), het appartement is heerlijk licht dankzij de grote raampartijen. De keuken biedt volop ruimte, ook voor een kookeiland. Een Tieleman keukencheque van € 10.000,- is inbegrepen in de v.o.n. prijs van het appartement. Via de schuifpui is er directe toegang tot het riante terras van 15 m2, gelegen op het zuidwesten. Hier geniet je zowel van de ochtend- als avondzon. Het terras is royaal, ruim genoeg voor een tafel met 4 stoelen of 2 ligstoelen. Het appartement biedt een prachtig vrij uitzicht!

Dit appartement biedt daarnaast twee fijne slaapkamers van 15 en 12 m2. De 2e slaapkamer is ideaal als werk-/ hobbykamer of voor logees. Optioneel is er een 3e (werk)kamer te realiseren. Er is een aparte ruimte voor de wasmachine en droger, deze ruimte kan daarnaast gebruikt worden als opbergruimte. Er is tevens een aparte ruimte voor de techniek.

Het appartement heeft een separaat toilet en royale badkamer (8 m2). In de basis is de badkamer en het toilet uitgerust met luxe sanitair en tegelwerk. Dit is indien gewenst naar eigen smaak aan te passen.

Het appartement beschikt over een twee parkeerplaatsen in de stallingsgarage en een eigen berging.

€ 630.000 v.o.n. inclusief 2 parkeerplaatsen

De Hoogheijd telt 13 appartementen van het type Grevelingen, er zijn nog slechts 4 appartementen van dit type beschikbaar: bwnr 4, 8, 54 en 64. Interesse? Maak een afspraak met Albert van Rossum of Martijn Akershoek om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de woningplattegrond

Bekijk het appartement in 360 graden

Unieke plek

Kies je voor De Hoogheijd ….dan kies je niet alleen voor een duurzaam en modern appartement, maar ook voor een prachtige centrale ligging. De appartementen van De Hoogheijd liggen straks aan de rand van het centrum van Middelharnis. Dat biedt voordelen. Je hebt een prachtig weids uitzicht en je fietst of wandelt zo richting het Haringvliet. Wist je dat je ook binnen 5 minuten fietsen of 10 à 15 minuten wandelen op D’n Diek staat?

kavelkaart met uitgelicht woningtype bouwnummer 67
Kavelkaart met uitgelicht bouwnummer 64