21 december 2023
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

… de laatste weken van 2023 zijn aangebroken en de feestdagen staan voor de deur. Een mooie tijd om terug te blikken en vooruit te kijken. Het afgelopen jaar hebben we veel nieuwe kopers mogen begroeten in De Hoogheijd, is de bouw gestart en hebben we de start van de bouw feestelijk gevierd met toekomstig bewoners en projectbetrokkenen op locatie! De bouw van de Hoogheijd gaat inmiddels gestaag de lucht in. Komend jaar zullen de contouren van de gebouwen steeds duidelijker worden. Inmiddels is ruim 60% van alle appartementen verkocht! Ook dichtbij het centrum van Middelharnis wonen en alle ruimte om heerlijk te genieten van de natuurlijke omgeving? Bel voor een vrijblijvende afspraak met Albert of Martijn. En wie weet viert u de feestdagen in de toekomst hier.

Aankondiging | woonveld De Heerlijckheid

We kijken ook graag vooruit naar het volgende woonveld op Hernesseroord: De Heerlijckheid: een uniek landschappelijk woongebied. MIX Architectuur tekende ook voor het ontwerp van deze prachtige woningen. De woningen van De Heerlijckheid en appartementengebouwen van De Hoogheijd verschillen allemaal subtiel van elkaar, maar zijn onmiskenbaar ‘familie’. Het is een beeld vol afwisseling. In deelplan De Heerlijkheid, aan de rand van het groen is ruimte voor ruim 70 woonkansen. Verschillende typen twee-onder-één kapwoningen, rijwoningen en diverse levensloopbestendige woningen. Die veelheid aan woningtypen maakt Heerlijk Hernesseroord extra aantrekkelijk voor veel woningzoekers. De woningen worden gefaseerd in verkoop gebracht.

De eerste beelden van De Heerlijckheid zijn nu hier te bekijken. Begin volgend jaar vind je op de website meer informatie over de woningtypes! We houden je graag op de hoogte!

Wil je niks missen van deze nieuwe fase op Hernesseroord? Klik dan op onderstaande knop om je interesse kenbaar te maken voor woonveld De Heerlijckheid.

Interesse doorgeven

Namens het hele team van Heerlijk Hernesseroord wensen we u hele mooie kerstdagen en een nieuw jaar vol geluk en gezondheid. We bouwen in het nieuwe jaar graag samen verder aan heerlijk wonen op deze groene buitenplaats.