5 oktober 2022
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Nog maar goed een maand na de succesvolle verkoopstart is inmiddels 60% van de appartementen in De Hoogheijd toegewezen en worden binnenkort de eerst contracten ondertekend. De makelaars hebben veel enthousiaste reacties van belangstellenden en aanstaande kopers ontvangen, die de kwaliteiten van Heerlijk Hernesseroord in het algemeen en De Hoogheijd in het bijzonder hebben ontdekt.

Fijne gesprekken waarin woonwensen worden gerealiseerd en verrassende ontmoetingen met nieuwe bewoners en hun nieuwe woonomgeving. De royale ruimte, het bijzonder hoge afwerkingsniveau en de architectuur, die zorgt voor een heerlijk wooncomfort én veel daglicht in de appartementen, worden het meest gewaardeerd. 

De eerste inschrijving is gesloten en de komende weken worden alle toewijzingen definitief gemaakt. Heb je interesse maar heb je je nog niet ingeschreven? Wacht dan beslist niet en meld je hier aan [linkto: https://heerlijkhernesseroord.nl/nl/aanmelden/] of neem contact op met één van de makelaars [contactgegevens makelaars].

Welkom in De Hoogheijd!