15 april 2022
Geplaatst door CarolineVredebregt

Veel belangstelling voor Oriëntatiedag Hernesseroord. Misschien wel het meest gehoord tijdens de Oriëntatiedag vorige maand bij Bouwcenter Esselink in Middelharnis: “Wat groot en wat een ruimte”! Op 14 april hebben we veel belangstellenden kennis mogen laten maken met de royale ruimte van de verschillende woningtypen in De Hoogheid. De belangstelling was groot.

Tijdens de virtual tour door de appartementen, rond de impressies, tekeningen en plattegronden van de verschillende types én bij de opstellingen van de keukens, badkamers en bouwmaterialen. Bezoekers konden op de op schaal uitgezette terrassen ervaren hoe royaal de buitenruimte is. Middels een (symbolische) checklist konden belangstellenden langs alle informatie lopen die deze middag beschikbaar was.

Variatie binnen woningtypen
Tijdens de Oriëntatiemiddag werden van de acht basis woningtypen de interieurimpressies gepresenteerd. Binnen enkele van deze woningtypen zijn er subwoningtypen. Deze subwoningtypes hebben een andere oppervlakte of (deels) andere inrichting. Met de ruime keuze aan woningtypes is er altijd een woning die aan je wensen voldoet! Kies je voor een extra kamer of juist voor een extra ruime hal? Alle (sub)woningtypen vind je straks terug in de indrukwekkende brochure en op de website. Deze wordt bij start verkoop aangeboden.