7 februari 2022
Geplaatst door CarolineVredebregt

De gemeenteraad van Goeree Overflakkee heeft op 3 februari 2022 het bestemmingsplan vastgesteld voor het gebied Hernesseroord aan de rand van het centrum van Middelharnis. Hiermee komt de start van de bouw en de realisatie van heerlijk wonen op Hernesseroord dichtbij.

De gemeenteraad van Goeree Overflakkee heeft op 3 februari 2022 het bestemmingsplan vastgesteld voor het gebied Hernesseroord aan de rand van het centrum van Middelharnis. Hiermee komt de start van de bouw en de realisatie van heerlijk wonen op Hernesseroord dichtbij. Ontwikkelaar AM staat samen met makelaars Albert van Rossum van Van Rossum Makelaardij en Martijn Akershoek van Tanis & Akershoek Makelaardij aan de vooravond van de start van de verkoop van de appartementen en penthouses van ‘De Hoogheijd’.

Appartementen in groene omgeving

Buitenplaats Hernesseroord, tussen het Havenkanaal, de Oosthavendijk en de Industrieweg, waar ook Zuidwester is gevestigd, wordt ontwikkeld tot een hoogwaardig groene woonomgeving waar samen wonen, leven én genieten harmonisch samen komen. De eerste fase van deze ontwikkeling: ‘De Hoogheijd’ direct aan de kanaalzijde, behelst de bouw van drie kleinschalige gebouwen met appartementen en luxe penthouses. In de gebouwen rondom de parkachtige omgeving wordt een breed scala aan appartementen, allen met eigen parking in de parkeerkelder, in diverse prijsklassen aangeboden. De architectuur van de Hoogheijd onderstreept de harmonie met het omliggend groen en verbindt binnen met buiten door onder andere de grote raampartijen en fraaie terrassen en balkons. Het gebruik van natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige materialen draagt hieraan bij.

Grondgebonden woningen

De tweede fase van Hernesseroord bestaat uit ongeveer vijfenzeventig grondgebonden woningen waarvan de helft een levensloopbestendig woonprogramma heeft. Hiermee beantwoord Hernesseroord aan de huidige behoefte in de markt. Door de ideale balans, die Buitenplaats Hernesseroord biedt in combinatie met het buitenleven, de natuurlijke ruimte en sfeer die de bos- en waterpartijen creëren, ontstaat een heerlijke woonomgeving. De bijzondere dynamiek en allerhande praktische en prettige voorzieningen van de directe omgeving maken het wooncomfort op deze locatie compleet.

Ontdek Buitenplaats Hernesseroord

Vanaf nu worden op de website de eerste woningtypen gepresenteerd met impressies, plattegronden.De start van de bouw staat gepland begin 2023.

AM kernthema ‘Gelukkig leven’

Met De Hoogheijd, de eerste nieuwbouwontwikkeling op Buitenplaats Hernesseroord geeft AM vorm aan haar kernthema Gelukkig leven. De ontwikkeling is ruim opgezet met autoluwe straten en veel ruimte voor groen. Bewoners hebben diverse voorzieningen en gezelligheid in de kern Middelharnis nabij en ligt er prachtige natuur op korte fietsafstand. De Hoogheijd biedt hiermee op Heerlijk Hernesseroord een fijn thuis voor haar nieuwe bewoners.