27 maart 2024
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Het ambachtelijke genot van Goeree-Overflakkee

Als liefhebbers van lokale initiatieven, zijn wij altijd op zoek naar pareltjes die onze gemeenschap verrijken. En dat hebben we gevonden in de vorm van Brandstof Koffie, een charmante koffiebranderij gevestigd op Goeree-Overflakkee.

Achter Brandstof Koffie schuilen twee gepassioneerde broers, Jan en Joost, die niet alleen een fulltime baan en gezin jongleren, maar ook een diepe liefde delen voor het zwarte goud: koffie.

Hoe verser gebrand, hoe beter de koffie
Ze geloven in het eenvoudige mantra: hoe verser gebrand, hoe beter de koffie. In een wereld waarin de gemiddelde koffiezak in de supermarkt wekenlang geduldig wacht tot hij wordt geopend, vonden Jan en Joost dat het tijd was voor verandering. En zo werd Brandstof Koffie geboren - een lokale, kleinschalige koffiebranderij die zich toelegt op eerlijke handel, topkwaliteit koffie en duurzaam ondernemen.

Het ambachtelijke geheim
Brandstof Koffie is meer dan zomaar een koffiebranderij. Het is een toewijding aan vakmanschap, de bonen worden met liefde gebrand. Met een scherp oog voor eerlijke handel, wordt elk aspect van het productieproces nauwlettend gevolgd. Zo krijg je niet alleen een heerlijk kopje koffie, maar ook een stukje ethiek en duurzaamheid.

Brandstof koffie tijdens het open huis 6 april
Op zaterdag 6 april is de bouwplaats van de Hoogheijd geopend van 11.00 tot 15.00 uur. De piaggo van Jan en Joost is deze dag aanwezig voor een heerlijke, vers gebrande koffie! Zien we jou ook?

 

www.brandstofkoffie.nl voor meer informatie en verkooppunten