23 december 2021
Geplaatst door CarolineVredebregt

‘Dit is je kans op het eiland’

Makelaars Albert van Rossum van Van Rossum Makelaardij en Martijn Akershoek van Tanis & Akershoek zijn de vertrouwde gezichten, die jouw woonwensen in Heerlijk Hernesseroord realiseren. Ze delen graag met je waarom zij zo enthousiast zijn over De Hoogheijd op Hernesserood.

“Op dit moment hebben we veel geïnteresseerden, die uitkijken naar de start van de verkoop. Niet voor niets is de ontwikkeling populair. Het ontwerp, zeker in combinatie met de prachtige ligging is uniek op Goeree-Overflakkee.” vertelt Martijn. “Er wordt gebouwd aan kwaliteit, op alle niveaus.”

“Ja,” beaamt Albert gedreven, “de royale volumes, de architectuur en inderdaad de locatie, aan het kanaal, dichtbij het centrum van Middelharnis, maken dit project gewild. Dit is je kans op het eiland! Middelharnis biedt alle nodige voorzieningen en tegelijkertijd alle ruimte, in een groene omgeving, om heerlijk te genieten. De fantastische uitzichten zijn een heerlijk vooruitzicht. We kunnen dan ook niet wachten om met kopers de impressies en tekeningen in te duiken.”

Heb je vragen aan de makelaars over De Heerlijkheid of andere toekomstige ontwikkeling in Hernesseroord? Neem gerust en vrijblijvend contact met Martijn of Albert.