3 oktober 2021
Geplaatst door CarolineVredebregt

Natuur, strand, en vergezichten. Dat is waar Goeree-Overflakkee om bekend staat. Prachtig om te zien, maar nog mooier om te beleven!

Pak je mountainbike, want zit je er echt middenin! Fiets de MTB-route in het gebied van Hernesseroord. Vlakke paden zigzaggend door het bos worden afgewisseld met klimmetjes en technische stukken. De MTB-route is op zijn minst uitdagend te noemen en een lekker tussendoortje voor de doorgewinterde sportieveling of een serieuze uitdaging voor de beginnende mountainbiker.

Natuurlijk is het bos ook een ware beleving te voet. Ieder seizoen ontdek je andere kleuren en geuren. Kleurrijke bloemen en planten in bloei in het voorjaar tot een deken van bladeren op de grond in het najaar. Een plek waar veel mensen graag komen, ook met de hond, maar waar het nooit druk is. Je kunt er heerlijk ontspannen, een frisse neus halen en jezelf opladen. En na een lekkere wandeing staat bij Dok16 staat de koffie al klaar! Wat wil je nog meer?

Deze groene plek is een uniek stukje van Middelharnis. Een uniek stukje op Goeree-Overflakkee kun je wel zeggen. Daarom koestert AM Zeeland dit bestaande groen in haar ontwikkeling voor nieuwbouw. Dit groene en duurzame karakter wordt doorgetrokken in zowel de woningen als het aan te leggen gebied. Zo wordt dit stukje eiland nog toegankelijker, zodat er nog meer mensen van kunnen gaan genieten!

Benieuwd naar de MTB-route? Een leuke impressie is te zien op dit filmpje