27 mei 2021
Geplaatst door CarolineVredebregt

Heerlijk Hernesseroord. Een groenrijke plek aan het water. Op Goeree-Overflakkee. De komende jaren zal Hernesseroord, waar nu alleen nog de bewoners van zorgorganisatie Zuidwester wonen, worden omgevormd naar Heerlijk Hernesseroord. Een woongebied waar je ongedwongen met elkaar samenleeft.

Hernesseroord heeft een unieke ligging. Dicht bij de historische kern, de gezellige winkelstraat D’n Diek en jachthaven van Middelharnis. En anderzijds ook midden in een groen polderlandschap waar je heerlijk tot rust kunt komen. Een park in een groene oase. Een plek waar je graag komt. Om te spelen in de speeltuin met de kinderen, of een kop koffie te drinken in de brasserie met vrienden. Een plek waar iedereen toch wil wonen? 

Het woonplan bestaande uit vier woongebieden. In het groene landschap herrijzen straks diverse type woningen. We nemen je mee in vogelvlucht naar de appartementen aan de Oosthavendijk.

Aan het water, waar je dagelijks de boten van en naar de jachthaven in Middelharnis ziet varen. Een uitzicht dat nooit verveelt. De appartementen krijgen hoge en lichte woonkamers met veel glas, die uitnodigen om de hele dag naar buiten te turen. Om even weg te dromen, inspiratie op te doen of gewoonweg te genieten van deze bijzondere plek. 

Een bijzonder landschappelijk kappenlandschap. MIX architectuur ontwierp in totaal 74 appartementen verdeeld over de drie complexen aan de rand van het park met diagonale kappen. De penthouses krijgen door deze positionering van de kappen een extra hoge en lichte woonkamer. 

vogelvlucht