25 april 2024
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Vandaag is het zover! De website is uitgebreid met nieuwe informatie waaronder nieuwe beelden en de vanaf koopsomindicaties per woningtype.

Zie jij jezelf al op deze plek wonen? Laat het ons weten! Als we je voorkeur(en) ontvangen, kunnen we je gericht op de hoogte houden. 

Naar welk woningtype gaat je voorkeur?

Wij zijn heel benieuwd wat je vindt van de bijzondere woningen in de Heerlijckheid en naar welk woningtype (of woningtypen) je voorkeur uitgaat. Als je op onderstaande link klikt, ga je naar de website waar je je belangstelling kunt bevestigen en je voorlopige voorkeur voor één of meerdere woningtypen kunt aangeven. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Geef je voorkeur voor een woningtype door

Wij registreren je voorkeur in ons belangstellendenbestand en houden je op de hoogte over de planning én de start verkoop. De voorkeuren gebruiken we ook om te kijken of we het woningaanbod op onderdelen wellicht nog kunnen aanpassen zodat het goed aansluit bij de vraag.

NB: de plattegronden geven je een goed beeld hoe de woningen er straks uit komen te zien. Maar er zijn nog kleine wijzigingen mogelijk, je kunt hieraan geen rechten aan ontlenen. 

Start verkoop

De komende maanden gebruiken we voor de verkoopvoorbereiding en de afronding van de verkoopdocumenten en contractstukken. Wij verwachten rond de zomer de verkoop te starten van de eerste fase in de Heerlijckheid, deze bestaat uit 33 woningen. Zodra de datum definitief is ontvang je van ons een nieuwsbrief met meer informatie over de verkoopprocedure en de online inschrijving.

Meer informatie?

Wil je op voorhand al meer informatie over de verkoop of waarde van je huidige woning? Neem dan alvast contact op met Albert van Rossum of Martijn Akershoek, zij staan je graag te woord met advies en informatie.

Het projectteAM de Heerlijckheid wenst je veel kijk- en leesplezier!