9 april 2024
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Het weer kon niet beter, een barista met heerlijke koffie en een bouwplaats waarbij de bouw in volle gang is en drie complexen waarvan de contouren al goed zichtbaar worden. De perfecte omstandigheden voor een openstelling van de bouwplaats.

Zaterdag al voor 11.00 uur stonden de eerste kopers en belangstellenden voor de ingang van de bouwplaats om een kijkje te komen nemen. We hebben deze dag tussen 11.00 en 15.00 uur veel kopers en nieuwe belangstellenden mogen ontvangen. De sfeer was goed en er zijn verschillende opties genoteerd.

De video hieronder toont een impressie van afgelopen zaterdag.

Vanaf de Oosthavendijk is de vordering van de bouw goed te voren maar vanaf de bouwplaats zelf kun je het nog net iets beter zien. Open huis gemist, maar wel interesse om de bouwvordering te bekijken? Neem dan contact op met één van de makelaarskantoren, we maken graag een afspraak met je om een kijkje te nemen op de bouwplaats.