4 oktober 2023
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Op de landelijke Open Huizendag van 30 september konden kopers en geïnteresseerden voor het eerst de bouwlocatie van De Hoogheid in Middelharnis bezoeken. ‘Stipt om 11 uur zagen we al enthousiaste gezichten’, vertelt makelaar Martijn Akershoek. ‘Dit liep de hele dag door. Zelf tot na de sluitingstijd. De positieve energie was de hele dag voelbaar met vele nieuwe en bestaande kopers die het terrein verkenden. Het mooie was dat bestaande kopers nieuwe geïnteresseerden direct konden enthousiasmeren.’

De dag bood een unieke kans om de in aanbouw zijnde appartementen te bekijken. Ook makelaar Jaap van Van Rossum van Van Rossum Makelaardij was aanwezig. ‘Nu de heipalen er staan en de contouren van de gebouwen zichtbaar zijn, heb je een goed beeld van de ligging en het uitzicht. Met het zonnetje erbij kon je meteen zien hoe prachtig de zonligging is.’ 

Vanuit de wijde omgeving trok de open dag belangstelling. ‘We hebben mensen gesproken uit onder andere Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse.’ vertelt Martijn. De open dag was niet alleen een moment om de locatie en het uitzicht te bekijken; het was ook een moment om de volgende stap te zetten. ‘We hebben zaterdag ook nieuwe optanten mogen verwelkomen. Ruim 60% van de woningen is nu verkocht of onder optie.’

Met een goede sfeer, heerlijke koffie en enthousiaste belangstellenden en kopers kijken we terug op een zeer geslaagde eerste open dag van De Hoogheid. Martijn heeft nog een advies voor degenen die overwegen een appartement te kopen: ‘Als je specifieke wensen hebt qua verdieping of zonligging, moet je er nu snel bij zijn.’
 

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen