3 oktober 2023
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Bij de kersverse aanschaf van jouw appartement in Hernesseroord hoort ook het spannende maar ook leuke proces van het uitzoeken van jouw eigen droomkeuken. Bij Tieleman Keukens helpen ze je graag bij het adviseren en samenstellen van die droomkeuken. Als koper in de Hoogheijd ontvang je bij aankoop van een appartement een keukencheque ter waarde van maar liefst 10.000,- of 15.000,- euro bij een penthouse (deze cheques zijn ook bij de makelaars beschikbaar).

Ontdek jouw droomkeuken in de ruime showroom
Bas den Besten van Tieleman Keukens legt uit hoe het in zijn werk gaat: ‘Zodra je het koopcontract hebt getekend, nemen wij automatisch contact met je op. Je hebt dan de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een afspraak te maken met één van onze keukenadviseurs. Laat je inspireren in onze ruime showroom, waar je meer dan 60 complete keukens kunt bewonderen. Onze keukenexperts staan klaar om je te adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuzes.’

Aantrekkelijke voordelen voor kopers Hernesseroord
'We zijn de vaste partner van de aannemer,' vertelt Bas. ‘Hierdoor zijn de  communicatielijnen kort. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Tieleman Keukens, bouwgroep Peters en AM, kunnen we aantrekkelijke voordelen aanbieden aan de kopers. Kopers ontvangen een keukencheque ter waarde van 10.000,- of 15.000,- euro, afhankelijk van het bouwnummer. Doordat we werken met een keukencheque, bieden we de kopers zoveel mogelijk de vrijheid om de keuken helemaal naar eigen wens en smaak samen te stellen. Een bijkomend voordeel is dat Tieleman Keukens ook in Middelharnis gevestigd is. Handig voor de service na oplevering.'

Kom langs en ervaar het verschil
'Je bent altijd welkom om vrijblijvend onze showroom te bezoeken,' zegt Bas. 'Als je zonder afspraak langskomt, kun je op je gemak rondlopen en inspiratie opdoen. Wil je liever rondlopen met een adviseur? Dan adviseren we altijd om van tevoren een afspraak te maken. We horen regelmatig van klanten dat ze onze showroom hebben bezocht en het erg prettig vonden dat ze niet direct werden aangesproken door een opdringerige verkoper die constant in hun nek stond te hijgen. Dus aarzel niet en kom gezellig langs.’

Inspiratie voor trendy en tijdloze keukenstijlen
'Bij het maken van de afspraak houden we altijd rekening met de sluitingsdatum voor meer- en minderwerk,' legt Bas uit. 'Wij werken de keuken dan helemaal uit en geven de installatiepunten meteen door aan de aannemer en kopersbegeleiding. Momenteel zijn de kleuren taupe, beige, groen(tinten), donkerblauw en pecanbruin erg in trek. Maar matzwart en warme houttinten blijven ook nog steeds populair. Dus of je nu wilt gaan voor een trendy tint of een tijdloze uitstraling, er zijn talloze mogelijkheden om jouw ideale keuken samen te stellen. Laat je inspireren en creëer een keuken die perfect past bij jouw stijl en smaak.’

0187-602555 | www.tieleman.nl | info@tieleman.nl