20 april 2023
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Joris Jansen, projectontwikkelaar van De Hoogheijd, geeft aan: "We zijn blij dat de bouw naar verwachting begin mei van start gaat. Bouwgroep Peters heeft de bouwvoorbereiding in gang gezet. Wanneer de bouw van een project van start gaat, worden er belangrijke keuzes gemaakt. Er moet bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de bouwplanning en de beschikbaarheid van materialen. Dit kan betekenen dat bepaalde opties die eerder nog mogelijk waren, straks niet meer gekozen kunnen worden omdat ze niet meer passen binnen de bouwplanning. Kandidaten die nu tot aankoop overgaan kunnen nog een volledige klantreis doorlopen. Dus wacht niet te lang en neem contact op met de makelaar.”

Bel direct met de makelaar(s) voor een vrijblijvend gesprek:
Van Rossum Makelaardij - 018 748 63 43
Tanis & Akershoek - 088 496 93 00