6 december 2022
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Verkoop De Hoogheijd van Hernesseroord verloopt voortvarend!

 

In de toonzaal van Bouwcenter Esselink vond voor de zomer de oriëntatiedag van deze unieke ontwikkeling in de groene rand van Middelharnis plaats. Grote displays toonden de vele types, op de vloer uitgezette terrassen maakten indruk, de makelaars waren volop in gesprek met de vele geïnteresseerden. In september vond de eerste toewijzing plaats en inmiddels worden er contracten getekend en hiermee is sein ‘start bouw’ al een flinke stap dichterbij! 

Welkom tijdens de 'Info Inloop'

Voor wie nieuwsgierig is naar alle details en kwaliteiten van De Hoogheijd en graag alle informatie en documentatie met toelichting ontvangt komt er een herkansing. Weet ook dat het bestemmingsplan inmiddels onherroepelijk is en dat mag gevierd worden.

Welkom tijdens de 'Info Inloop' op donderdagmiddag in lunchroom Werelds Inside, inpandig bij Tieleman Keukens, vanaf 17.00 tot circa 18.00 uur. De Info Inloop' wordt georganiseerd aansluitend op de 'Buren Ontmoeting' voor de kopers van het eerste uur.

Bewonder er de impressies en plattegronden, de indrukwekkende maatvoeringen, de luxe materialen en mogelijkheden en ontvang er de indrukwekkende brochure. Wees welkom, bij Tieleman Keukens, Korendreef 15 in Middelharnis.