2 september 2022
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Details verraden hoe doordacht de architectuur van De Hoogheijd is. Ook deze 'openbare' ruimtes zijn met heel veel zorg en aandacht ontworpen. Het verraadt hoe hoog de kwaliteit van afwerking is. Dát is kwaliteit.

De entree, de hallen, liften en trappenhuizen. Geen sluitpost, maar juist een plek om de bewoners van De Hoogheijd te bevestigen in hun goede keuze. Hier is oog voor detail en kozen de architecten en ontwikkelaars telkens voor kwaliteit. Het resultaat van kennis en ervaring in het kiezen van de juiste vormen en materialen. Zelfs in huisnummers, brievenbussen, balustrades en verlichting. Telkens weer. De keuzes die hier gemaakt zijn, zijn illustratief voor de totale ontwikkeling van De Hoogheijd.

Disclaimer:
Bovenstaand beeld bevat ook studies en schetsen, ook qua voorzieningen en materialen; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.