16 augustus 2022
Geplaatst door TeamHeerlijkHernesseroord

Het is zover! De 74 luxe appartementen en penthouses in De Hoogheijd gaan in verkoop. Dinsdag 23 augustus staan vanaf 18.00 uur de verkoopdocumentatie en de prijslijst online op www.heerlijkhernesseroord.nl. Neem heerlijk de tijd en blader door de inspirerende plattegronden en impressies en ontdek jouw favoriete bouwnummer(s). 

De brochure van De Hoogheijd. Een indrukwekkend boekwerk.
Vanaf vrijdag 26 augustus is het mogelijk om de imposante verkoopbrochure op te halen bij Van Rossum Makelaardij of Tanis Akershoek Makelaardij. Een bijzonder naslagwerk vol prachtige beelden van de verschillende woningtypes én een overzicht van alle bouwnummers met plattegronden. Je kunt de brochure ophalen bij één van de makelaars. Ben je niet zelf in de gelegenheid de brochure op te halen? Neem dan contact op, dan zorgen we voor een oplossing!

Afspreken? Dit is het moment!
Combineer het ophalen van de brochure met een persoonlijke afspraak. De Hoogheijd kent een veelheid aan prachtige appartementen en penthouses. De makelaars staan voor je klaar om je meer toelichting te geven over het appartement dat het beste aansluit bij jouw/jullie woonwensen. Vraag nu alvast jouw persoonlijke gesprek aan en verzeker je zelf als eerst van de ontvangst de bijzondere brochure.
Albert van Rossum - 0187 486 343
Martijn Akershoek - 088 4969 300
 

Inschrijven? Zo werkt het
Begint jouw toekomst ook in De Hoogheijd, prachtig gelegen in het groen nabij het kanaal en op loopafstand van de haven en het centrum van Middelharnis? Vanaf 23 augustus kun je je ook direct inschrijven voor één van de 74 luxe, gasloze en duurzame appartementen. Houd je mailbox in de gaten voor de inschrijflink die je de 23e als eerste ontvangt. Inschrijven is mogelijk tot woensdag 14 september 12.00 uur. Hierna vindt de toewijzing plaats.
 

En nu?
Nu is het vooral uitkijken naar de officiële verkoopstart op 23 augustus en naar de indrukwekkend brochure. Maar, een afspraak maken met uw favoriete makelaar kan natuurlijk nu al. Leven in 'de bekroning van Middelharnis'. Wat een heerlijk vooruitzicht!

Graag tot ziens!


Met vriendelijke groet,

TeAM Heerlijk Hernesseroord