11 januari 2022
Geplaatst door CarolineVredebregt

Vorig jaar konden we de eerste impressie van de appartementen tonen. De eerste (verkoop)fase bestaat uit 74 appartementen. Inmiddels zijn we middels belangrijke stappen verder in de ontwikkeling.

Er is hard gewerkt aan de technische tekeningen, de fraaie impressies én plattegronden van de verschillende 2, 3 en 4 kamer appartementen én de penthouses. De ontwikkelpartners leggen op dit moment de laatste hand aan het concretiseren van het eerste plan op Heerlijk Hernesseroord: De Hoogheijd.

Met één van de eerste interieurbeelden geven we je nu een voorproefje van het aanbod dat in februari online komt mét koopsomindicaties. Als eerste heb je vanaf dat moment de kans om je te oriënteren op het woningaanbod en vrijblijvend je voorlopige voorkeur aan te geven voor het type appartement of penthouse van jouw keuze. Schrijf je nu hier in als belangstellende, we houden je vervolgens graag op de hoogte.