26 oktober 2021
Geplaatst door CarolineVredebregt

...het gaat beginnen! Middelharnis krijgt haar bekroning.

Op Buitenplaats Hernesseroord worden allereerst drie gebouwen met appartementen en penthouses gerealiseerd langs het kanaal/ Nieuwbouw volgens de allerhoogste normen in kwaliteit en (dus) praktisch en behaaglijk comfort. Gasloos, dus met beduidend lagere energielasten dan bij gasgestookte woningen.

Appartementen met royale balkons en terrassen, veel ruimte voor daglicht, aandacht voor details en duurzame, onderhoudsarme materialen. Zo royaal, praktisch en prettig dat ze traditioneel wonen heel snel doen vergeten. De Hoogheijd heeft het allemaal.

Van Rossum Makelaardij en Tanis & Akkershoek zijn nauw betrokken bij de ontwikkelingen rond de Hoogheijd en de andere toekomstige woonvorming in de Bekroning van Middelharnis. De verkoop van de appartementen loopt straks via deze makelaarskantoren. Ook nu al staan zij voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Wacht niet met het (vrijblijvend) kenbaar maken van je interesse.

In de nieuwbrief van november stellen Albert van Rossum van Van Rossum Makelaardij en Martijn Akershoek van Tanis & Akershoek zich graag aan je voor en vertellen zij je waarom ze zo enthousiast zijn over De Hoogheijd.