13 juli 2021
Geplaatst door CarolineVredebregt

Onder grote belangstelling van geïnteresseerden is het stedenbouwkundig plan voor de locatie Heerlijk Hernesseroord 30 juni online gepresenteerd middels een webinar.

Na een introductie door projectontwikkelaar John Priem (AM Zeeland) gaf stedenbouwkundige Marnix de Vos (BVR) een toelichting op het stedenbouwkundig plan. Zuidwester stelde zich middels een filmpje voor. 

Tijdens het webinar hebben we veel vragen ontvangen en beantwoord. Deze input helpt ons de plannen verder te verbeteren en te optimaliseren.

De getoonde presentaties zijn hieronder als download beschikbaar en de getoonde webinar is hieronder te bekijken. Ook geven we antwoord op de gestelde vragen. Wanneer je nog vragen hebt n.a.v. de webinar kun je een e-mail sturen naar info@heerlijkhernesseroord.nl. Wij pakken jouw vraag zo spoedig mogelijk op.


Download presentaties

- opname webinar (volgt spoedig)

- presentatie

- Q&A webinar