27 juni 2021
Geplaatst door CarolineVredebregt

In gesprek met de Joris Jansen (ontwikkelaar AM Zeeland)

Vleugje Zeeland

Heerlijk Hernesseroord. Op Goeree-Overflakkee. Met een vleugje Zeeland. 

Zeeland? Het eiland hoort toch bij Zuid-Holland? Klopt helemaal, maar projectontwikkelaar AM heeft ook een kantoor in Zeeland. In Terneuzen. De expertise en kennis bij AM Zeeland wordt ingezet voor dit schitterende, water- en groenrijke woongebied in wording. Onder andere door Joris Janssen, ontwikkelaar van de opstallen (woningen en appartementen) Wat houdt dat precies in? We vroegen het hem.


Joris, wat houd je functie precies in?

“Dat houdt in dat ik me voornamelijk bezighoud met de uitwerking van de plannen. Het aansturen van het bouwteam en daarin zorgdragen voor het uitwerken van de plannen naar een definitief ontwerp en realisatie.”
 

Wat maakt Heerlijk Hernesseroord voor jou een bijzonder project?

“De combinatie van de bijzondere locatie in het groen en het prachtige ontwerp van de eerste deelgebieden, maakt het voor mij een schitterend project!”
 

Woongebied 1 zijn de drie appartementencomplexen. Wat is er zo speciaal aan deze woningen?

“Ieder appartement heeft een zeer ruime buitenruimte en heeft een eigen unieke ligging met zicht op bos, kinderboerderij of water. Het zijn luxe en comfortabele appartementen, zo is er een parkeergarage onder het complex.”
 

Wanneer komt er meer informatie vrij over de appartementen?

“Momenteel werken we toe naar een definitief ontwerp welke we dit najaar hopen te presenteren met plattegronden en koopsomindicaties.”